A GLOBAL COMPANY
with a personal touch

WIJ BIJ DAVIS EUROPE BV DENKEN ANDERS

Davis Europe BV is een commercieel service provider. Wij denken anders. We zijn relatie gericht. Het gaat niet in de eerste plaats over het product maar om de relatie. Tevreden klanten. Tevreden Leverancier. We verkopen overschotten en vullen tekorten in de markt op. Wij leveren vooral aan toeleveranciers van Supermarkten, Cateringbedrijven, Groothandelaren, Importeurs en in kleinere mate supermarkten rechtstreeks. We werken heel veel met overzees fruit
 

WE HEBBEN EEN groot assortiment, HIERONDER de verschillende productgroepen

Ons aanbod betreft dat we geen uitdaging uit de weg gaan. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd met name in limoenen, kersen, kiwi’s, druiven, mango, hardfruit en meloenen in alle variëteiten. We leveren wat de klant wenst. Door jarenlang nauw samen te werken met producenten en exporteurs over heel de wereld, hebben we veel kennis opgedaan van onze producten. We willen er zeker van zijn dat we kwaliteit en natuurlijk smaakvol fruit leveren.

Door te klikken op bovenstaande foto’s vind u een uitgebreide assortiment overzicht.
 
Davis Produce werd opgericht in 1999 op verzoek van verschillende telers gevestigd in de Lincolnshire regio van het Verenigd Koninkrijk. Davis Produce begon met het exporteren van Engelse producten aan sommige van de toonaangevende supermarktketens in Europa.
Lees meer
Wij zijn een inkoop- en verkoopteam, in samenwerking met en namens klanten en leveranciers, zowel als een verlengsnoer van de teler als een verkoopteam voor diegenen die producten willen exporteren. We verbinden de juiste mensen met elkaar.
Lees meer

MEER INFO OVER DAVIS WORLDWIDE

Wij zijn een inkoop- en verkoopteam, in samenwerking met en namens klanten en leveranciers, zowel als een verlengsnoer van de teler als een verkoopteam voor diegenen die producten willen exporteren. We verbinden de juiste mensen met elkaar.

Daarnaast zijn we er trots op dat we als eerste beschikbaar zijn voor alle grote importeurs, dankzij onze kennis van de Britse Retailsector en de vereiste specificaties.

MEER INFO OVER DAVIS PRODUCE

Davis Produce werd opgericht in 1999 op verzoek van verschillende telers gevestigd in de Lincolnshire regio van het Verenigd Koninkrijk. Davis Produce begon met het exporteren van Engelse producten vooral aardappelen - wortels - erwten - bonen - bloemkolen en kool aan sommige van de toonaangevende supermarktketens in Europa. Inderdaad waren we een van de eersten die onze pre-packaardappelen verkochte aan Hongaarse en Duitse supermarkten, daarnaast ontwikkelde we nieuwe rassen en verpakkingen voor de opkomende markten.

Vanaf daar begon Davis Produce met het importeren van producten uit andere gebieden van Europa, zich concentreert op groenten en voorverpakking en hele salades in de catering, verwerking en groothandel in het Verenigd Koninkrijk. Nu importeert Davis meer dan 20 verschillende soorten groenten met eigen transport om ervoor te zorgen dat onze producten in optimale omstandigheden aankomen. Wij zijn gespecialiseerd in Franse en Spaanse producten, met salades en courgettes van Malaga in Spanje naar Lille in het noorden van Frankrijk.

Wij controleren zeer zorgvuldig al onze telers om totale transparantie te bieden en traceerbaarheid van het veld naar de uiteindelijke klant. We voeren regelmatig controles uit door externe specialisten om ervoor te zorgen dat al onze producten voldoen aan de strikte controles die we hebben ingesteld.

Met de familiegeschiedenis van landbouw daterend uit de vroege jaren 1870, hebben we in de loop der tijd niet alleen een dynamisch team gevestigd dat eersteklas service biedt, maar ook een schat aan kennis die generaties is doorgegeven om ons te maken tot wat we nu zijn.

Wij zijn er trots op dat we langdurige relaties hebben opgebouwd met onze telers en klanten, gebaseerd op vertrouwen, prestaties en waarde.

Het Davis Produce-team zet zich ervoor in om de beste producten met volle te bieden traceerbaarheid voor een zeer concurrerende prijs, ons de voorsprong geven die het verschil maakt!

MEER OVER DAVIS EUROPE BV EN HET TEAM

Davis team bestaat uit ervaren verkopers en inkopers. De kracht van het team ligt in het feit dat ze veel kennis van de markt hebben. Elke dag word er veel energie gestoken in de product groepen die Davis Europe BV verkoopt. Om de prijzen en de beschikbaarheid te peilen. We hebben veel kennis van de producten en hoe de logistieke wegen lopen. Bij Davis Europe BV kan er flexibel gewerkt worden omdat elke verkoop desk zijn eigen specialiteit heeft.
 

TEAM DAVIS EUROPE BV

TEAM DAVIS PRODUCE LTD

TEAM DAVIS WORLDWIDE LTD

CONTACTGEGEVENS
davis europe bv

Koopliedenweg 3B
2991 LN Barendrecht
The Netherlands

T 0031-882665555
E info@davisworldwide.nl
CONTACTGEGEVENS
davis produce ltd

1 Goodison Business Park
Linc Gateway Business park
Spalding, Lincolnshire
PE12 6FY
United Kingdom
T 0044-1205761822
E team@davisworldwide.co.uk
CONTACTGEGEVENS
davis worldwide ltd

1 Goodison Business Park
Linc Gateway Business park
Spalding, Lincolnshire
PE12 6FY
United Kingdom
T 0044-1205761822
E team@davisworldwide.co.uk